Onze specialisten

Bas Schrooijen

project manager

Bas is jouw aanspreekpunt. Hij zorgt voor de projectbewaking en verzorgt de communicatie naar buiten. Tevens bedenkt hij met jou concepten en zorgt hij ervoor dat deze binnen Syveon Internet Solutions tot uitvoering worden gebracht.

Na de opleiding InformatieDienstverlening- en Management aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht heeft Bas samen met Berry Syveon Internet Solutions opgericht.

Expertises:
projectmanagement / strategie / prototyping / usability / cms / seo / online marketing / socialmedia

Berry Van Bilsen

senior developer

Binnen het team functioneert Berry als hoofd developer van het gehele content management systeem. Na zijn studie Hogere Informatica aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven succesvol te hebben afgerond heeft hij samen met Bas Syveon Internet Solutions opgericht.

Berry zorgt ervoor dat klantspecifieke projecten worden ontwikkeld en dat nieuwe methoden en tools worden doorgevoerd in het content management systeem, zodat dit altijd up-to-date is.

Expertises:
development / innovaties / cms / functioneel design / technische seo

Yessica Peeters

front-end developer en design

Succesvol afgestudeerd aan het SintLucas (interactief vormgeven/webdevelopment) is Yessica een echte vakspecialist. Een veelzijdige collega met een duidelijke visie en gezonde 'eigenwijsheid' binnen haar vakgebied. Ze werkt zowel creatief (wireframing en design) als technisch (HTML/CSS en implementatie in CMS) enthousiast aan projecten voor onze klanten.

Yessica is naast Bas jouw directe aanspreekpunt. Ook voor support en ondersteuning kun je bij haar aankloppen.

Expertises:
front-end development / prototyping / design / cms / e-mail marketing

Tom de Wit

back-end developer

Met de nodige bureauervaring in Leeds (UK) en Nijmegen is Tom als back-end developer verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van ons content management systeem (CMS) en ondersteunt hij Yessica waar nodig op front-end vlak.

Daarnaast ligt Tom z’n passie bij het creëren van degelijke technische oplossingen. Hij luistert goed naar klantvragen en vertaalt eisen en wensen naar eindeloze regels ingewikkelde code :)

Expertises:
back-end development / innovaties / cms

Jules Peeters

jr. back-end developer

Jules is afgestudeerd aan het Sint Lucas in Eindhoven en is vervolgens ons back-end team komen versterken. Waar nodig springt hij ook aan de ‘voorkant’ bij met het programmeren van de Front-end templates.

Naast back-end projecten voor onze klanten programmeert Jules mee aan de (door)ontwikkeling van ons content management systeem (CMS).

Expertises:
back-end development / front-end development / cms


Netwerkpartners

Geert Wassenberg

grafisch ontwerper/interaction designer

Geert is een van onze netwerkpartners en mede verantwoordelijk voor de look en feel van onze internetprojecten. Geert is een enthousiaste en ervaren grafisch ontwerper met brede expertises op het gebied van print- en online media.

Als eigenaar van Proud ontwerpt en ontwikkelt hij samen met externe professionals visuele identiteiten en websites die inspireren en effectief zijn.

Expertises:
grafisch ontwerp / desktop publishing / corporate identity / visual design / webdesign / user interface design / interaction design / prototyping / usability

Dave Kierkels

online marketing specialist

Dave is tevens een van onze netwerkpartners en verantwoordelijk voor de online vindbaarheid en rendabiliteit van onze internetprojecten. Dave is een gedreven en resultaatgerichte online marketing specialist met een brede kennis van de gehele online marketingmix.

Als eigenaar van resultaat gedreven online marketing bureau Blue Duck interactive zorgt hij voor optimale online vindbaarheid en effectieve campagnes met maximaal rendement.

Expertises:
SEO / SEA / Google Shopping / Google Analytics / Affiliate Marketing / Facebook Advertising / Display Advertising / Retargeting / Conversie optimalisatie / E-commerce